Хасково

91 литра дъжд в Хасково, пожарната на 40 отводнявания

ПътБлизо 91 литра на квадратен метър е общо количеството на дъжда в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от метеорологичната обсерватория в областния град.
Както Haskovo.info писа, по-голямата част от дъжда се изля за около 70 минути малко след 20 часа снощи и превърна много улици в реки. Бурята удари с ураганен вятър, гръмотевици, а в някои квартали падна и градушка.
 
ПътОт областната противопожарна служба съобщиха, че са получили общо 40 сигнала за отводнявания основно в Хасково и Харманли. Няма пострадали хора.
 
Пороят отнесе част от тротоара на бул. „Никола Радев“ в Хасково. Мястото е оградена с лента, а днес багер почистваше калта от платното.
 
Около 20 села снощи са останали без ток. Днес до обяд към всички е възстановено електроподаването с изключение на с. Ефрем, където също се очаква скоро проблемът да бъде отстранен.
 
В събота също са възможни превалявания.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button