Хасково

Зверска катастрофа прекъсна ралито в Хасково, пилотът със счупен крак

КатастрофаЗверска катастрофа прекъсна за повече от час днешните квалификации от пистовия шампионат „Затворен маршрут“ в Хасково.

КатастрофаНа правата по бул. „Раковски“, където се развиват едни от най-високите скорости по трасето в стълб се блъсна Диян Колаков, който кара хонда с русенска регистрация.

Катастрофата стана пред стотици зрители. Очевидци разказаха, че колата внезапно поднесла, гумите закачили бордюра, тя се вдигнала във въздуха и се блъснала в стълба, който е обезопасен с гуми.

От силния удар шофьорската страна е сериозно смачкана. Колаков бе откаран в болницата, а организаторите на състезанието съобщиха за Haskovo.info, че той е със счупен крак.

Около 15.30 часа квалификациите бяха подновени. Haskovo.info припомня, че регистрация за състезанието направиха 32 пилоти, сред които са и всички топ пилоти на България. Стартовете в неделя ще са 6.

Катастрофа  Катастрофа 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Д.ДОБРЕВ
Д.ДОБРЕВ
12.09.2015 15:58 15:58

СЪСРЕЗАНИЕТО ДА СЕ ЗАБРАНИ ИЗЦЯЛО

майка
майка
12.09.2015 16:35 16:35

А бе кви са тези състезания и то в рамките на града, на възлово място, от където се влиза и излиза от града? И как хората от кв. „Орфей“ ако им се наложи да влезнат или излязат от квартала с личните си автомобили да стане това? Нека има състезания но не в рамките на града, а извън него… Днес ми се наложи по спешност да пътувам, но не мога преди 17.00часа да напусна не само града, но и квартал „Орфей“ от към страната на бензиностанция ШЕЛ… Не е нормално това, което става и позволява кмета на града…. И АЗ СЪМ НА МНЕНИЕ КАТО Д.ДОБРЕВ че такъв вид състезания трябва да се забранят изцяло….

майка
майка
12.09.2015 16:44 16:44

Заради тренировките на автомобилните състезатели за утрешното рали в Хасково румънските туристи масово се набутват в капана на квартал Орфей с колите си, видя Haskovo.net. Движението е забранено от кръговото и те могат само да завият надясно или евентуално да се върнат обратно. Повечето от тях обаче интуитивно завиват надясно и веднага наляво, за да следват посоката и се забиват право в задръстените улички на квартала.Но дори да завият вдясно от кръговото на Орфей към бул. “Васил Левски”, по него движението към Димитровград също е затворено задади състезанието.
Единственият начин трафикът от Маказа към Румъния да мине през Хасково безпрепятствено е още на Кърджалийска движението да се отклони по околовръстното, оттам по Е-80 и да са слезе на димитровградския път вече зад Хасково.
Указателните табели обаче, а според някои – и GPS-ите, насочват трафика на туристите през центъра на града. А точно днес, както и утре, това няма как да стане. Г-н кмете, кажете ми как аз, който искам и ми се налага по спешност да пътувам от квартал „Орфей“ за Пловдив да го направя кой ще ми компенсира неудобството не само моето но и на много от гражданите в квартала, а и на тези, които пътуват за и от Маказа, както и на чужденците… ИСКАМ ДА СЕ МАХНА ГРАДА НО НЯМАМ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ ЗАРАДИ ТОВА РАЛИ СЪСТЕЗАНИЕ НИКЪДЕ ПО СВЕТА ГО НЯМА ТОВА НЕЩО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА В ТОЗИ ГРАД…

12345
12345
12.09.2015 16:53 16:53

Такова състезание може да няма по света, ама пък хасковлии си имат според автора бул. „Ръковски“!

анонимната
анонимната
12.09.2015 20:28 20:28

Стига сте мрънкали бе, вместо да се радвате, че нещо се случва в този град, вие мрънкате! Орфейци откъм страната на Шел, спокойно могат да излязат от кръговото по Раковски и през Кенана и ханче Клокотница, на където ви видят очите! За справка на мрънкащите -как ли се чувстват жителите на Монако?

Back to top button