Хасково

Орфейци се жалват от разбит и вмирисан подлез

ПодлезЖители на хасковския кв. „Орфей“ се жалваха днес от окаяното състояние в което се намира пешеходния подлез при бул. „Васил Левски“.

Подлез„Подлезът от години се руши. Повечето хора избягват да минават отдолу, въпреки че е по-безопасно и пресичат натоварения булевард. Човек го е страх да мине от там денем, а какво остава през нощта“, оплакаха се пред Haskovo.info орфейци.

През уикенда реакцията срещу лошото състояние на подлеза се изостри, защото ралито затвори пътя, а хората трябваше да минават под него.

Тези които се престрашаваха вървяха със запушени носове докато преминат на отсрещната страна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
партия ГРОБ ще оправи работата
партия ГРОБ ще оправи работата
13.09.2015 19:43 19:43

Ха-хааа,орфейци си опикали подлеза и после извикали журналисти да се жалват.Абе,симпатягите,тоя подлез да не би кмета да го е изхлепал,щото и да се чисти,след една седмица си е пак сьщото.

гтнао
гтнао
13.09.2015 21:32 21:32

Здравейте господине,
Мисля, че ако някой си прави труда да почисти подлеза той няма да е нито в такъв вид, нито в това състояние.Защото милите дами с зелени жилетки който пот държат градинките и детските площадки ги мързи тях да изметат, а изобщо не мисля даже се си правят труда да го правят.
Поне за това прочуто рали трябваше не само да го сметат ами и да пуснат малко вода вътре и едва ли щеше да стане в това състояние в което го виждаме в момента за два дни……….

Атанас
Атанас
14.09.2015 14:16 14:16

На предишните избори Кмета Георги беше на агитация в квартал Орфей,на срещата в ресторант Изворите при зададен въпрос относно състоянието на подлеза,каза че ще реши проблема и го стори.Това вече не е подлез,а тоалетна на тролейбусните и таксиметрови шофьори,подсказвам на Кмета да сложи човек да продава билети и ето ти приход за местната хазна.

Back to top button