Хасково

Пращат и войска на границата с Турция заради мигрантите

ИлюстрацияТази сутрин е задействан план за общи действия по охрана на държавната граница с армейски сили, утвърден от премиера и приведен в действие, предадоха информационните агенции.

Това се прави във връзка с усложнената обстановка по линия на миграционния натиск. Поетапно ще бъдат разположени около 1000 армейски служители по цялата българо-турска граница. Охраната на държавната граница ще бъде от смесени армейски патрули.

Както Haskovo.info писа хиляди бежанци са струпани в района на Одрин и днес се очаква да тръгнат към гръцката и българската граница на път за Германия.

На ГКПП „Капитан Андреево“, където вчера бе спряно преминаването на камиони на изход има километрична опашка.

От МВР съобщиха, че за последното денонощие на българо-турската граница са задържани 34 лица, а на границата със Сърбия – 39. Това са 3 пъти повече в сравнение с предходното денонощие. Тези пък, които са се върнали назад, след като видели, че границата се охранява, са общо 660.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
коко шанел
коко шанел
17.09.2015 12:30 12:30

Браво един път да взцемат правилно ррешение

след дъжд качулка
след дъжд качулка
18.09.2015 8:41 8:41

след дъжд качулка

Back to top button