Хасково

Областна администрация против настаняването на бежанци в Хасково

ПресконференцияСтановище за отказ и несъгласие за настаняване на бежанци в Хасково и региона е изпратено от областна администрация още на 21 юли до Държавната агенция по бежанците и правителството, съобщи на пресконференция временно изпълняващият длъжността областен управител Станислав Дечев.

Той обясни, че е свикал пресконференцията, провокиран от изказване на кандидат за кмет, че бежанци могат да бъдат настанени в хасковските казарми.

„В Хасково няма да бъдат настанявани бежанци. Казармите дори не са оглеждани с такава цел. Ние не искаме и повече бежанци да се приемат в центъра в Харманли, чийто капацитет дори не е запълнен„, обясни Дечев.

Той допълни, че сега като временно изпълняващ длъжността областен управител също няма да позволи да бъдат настанявани бежанци на територията на Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Краса
Краса
02.10.2015 12:36 12:36

БРАВО!
Моите адмирации!

Бай Даньо
Бай Даньо
02.10.2015 14:17 14:17

Браво ама от Станиславчо ако зависи. Бате Бойко като се обади, да видим тогава дали ще са против…

Добрата ламя Спаска
Добрата ламя Спаска
02.10.2015 15:55 15:55

Хората сега се обясняват заради оня дядо Торбалан дето е яхнал метлата на баба Яга.. Хайде стига вече заиграване със страховете на хората. Казват ви в прав текст, че няма такова нещо, вие пак на магарето чош! То затова я докарахме дотук..

на бабати хвърчилото
на бабати хвърчилото
02.10.2015 16:16 16:16

събра бабите под строй в театъра и ги наплаши – това не е човек е изрод, който се гаври с човещките страхове. 300 талибани у вас да влязат дано , черен циганин узунджовски.

Back to top button