Хасково

Счупиха стъкло на партиен щаб. 465 полицаи работят на изборите в областта

ПолицияПанорамното стъкло на вратата на предизборен щаб в Свиленград е било счупено в деня за размисъл, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково. Пристигналият на мястото патрул е установил, че по помещението е хвърлен камък, който е открит вътре.

465 полицейски служители отговарят за реда и спокойствието в областта в рамките на изборния процес. Преди началото на изборния ден няма регистрирани нарушения. Работата на униформените е да гарантират сигурността, да противодействат на търговията с гласове и да охраняват изборните помещения.

Дирекция „Български документи за самоличност“ издава удостоверения на хората, които искат да гласуват,  но нямат лични документи. От вчера до 10 часа тази сутрин са издадени общо 52 удостоверения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ff
Ff
25.10.2015 14:54 14:54

Tolkova qwen vot ne bqh vijdal pone v sekciqta v gorno voivodino komisiite si zimat buletinite uj da kusat proveritelnite listcheta a si hledat koi za kogo glasuva bez da im puka

Back to top button