Хасково

Заличиха като общински съветници Стефан Димитров в Димитровград и Никова в Хасково

Стефан ДимитровОбщинската избирателна комисия заличи като общински съветник Стефан Димитров, избран за такъв от Коалиция „Да за Димитровград“.
 
Причината е постъпило писмо от председателя на общинския съвет, че Димитров не е положил клетва на първата сесия и не е представил уважителна причина за отсъствието си. Той не е подал и заявление, че иска да положи клетва на ноемврийската сесия.
 
След заличаването на Димитров в общинския съвет влиза Снежана Ангелова.
 
Хасковската общинска избирателна комисия пък заличи като общински съветник Николина Никова от ГЕРБ по нейно искане.
 
На мястото на Никова в общинския съвет влиза следващият от партийната листа – Димитър Траянов, се казва в решението на ОИК-Хасково. На практика той вече положи клетва след като водачът на листата Добри Беливанов встъпи в правомощията си на кмет. Така на ноемврийската сесия клетва като съветник трябва да положи Щерьо Янев.
 
Решенията на двете комисии подлежат на обжалване пред ЦИК в тридневен срок от обявяването им.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
...
...
17.11.2015 8:47 8:47

Д.Траянов отдавна влезе на мястото на Буеливанов,а сега на мястото на Н.Никова влиза Щерю Янев.

Екс ченге.
Екс ченге.
17.11.2015 9:08 9:08

Кой тоя Траянов?Тоя дето баща му Г.Траянов крадеше меса и яденета от стола на МВР дълги години.И по времето на А.Ангелов дир.на ОД МВР го хванаха със скрита камера че краде ааъ?Ебати и оправията ааъ?Крушата не пада по далече от корена,та ето за това иде реч Делянчоо,затова,или всичките сте един дол дренки…

Видовден
Видовден
17.11.2015 19:19 19:19

„Ти закъсняваш,понякога,истино,но винаги,винаги идваш при нас“

Анонимен
Анонимен
17.11.2015 19:54 19:54

Бах мааму,крадци по наследство.То кръвта вода не става.Единия крал от служителите в МВР другият ще краде от целият град…бах мааму.

Back to top button