Хасково

Скъсан кабел прекъсна осветлението на най-големия пътен възел в Южна България

ИлюстрацияСкъсан захранващ ел. кабел е причината най-големият пътен възел в Южна България да не бъде осветен нощем, съобщиха за Haskovo.info от Областно пътно управление – Хасково.

Проблемът продължава вече втора седмица. За него алармираха шофьори, които ежедневно пътуват между Хасково и Димитровград и преминават през надлеза на автомагистрала „Марица“.

На тъмно нощем са и магистралните платна до надлеза. Отделно движението там е много натоварено и се създават предпоставки за инциденти.

От ОПУ допълниха, че от два дни се работи по отстраняването на проблема и гарантираха, че съвсем скоро осветлението там ще бъде възстановено.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ами
ами
02.12.2015 11:56 11:56

че той светеше само като го откриха 1-2 седмици

xaxa
xaxa
02.12.2015 16:24 16:24

kakuv problem to hubavite im krushki izgorqxa okolo 10 veche takiva…. na razklona v harmanli i tam.. lichi si s kolko kachestveni materiali sa pravili osvetlenieto.

Onq
Onq
02.12.2015 16:52 16:52

Преди 2-3 часа минах и всичко светеше като коледна елха посред бял ден. Аз пък се възмутих че свети през деня. Други че не свети през ноща. Абе луда работа

Back to top button