Външни публикации

Фирма за международен транспорт „Интеркомет“ поздравява служителите си

ИнтеркометФирма за международен транспорт Интеркомет ООД, гр. Хасково поздравява:

Ваньо  Ванев – 15 години трудов стаж
Мевтун Алиев – 20 години трудов стаж
Красимир Узунов – 20 години трудов стаж

и всички останали настоящи и бивши шофьори на фирмата, които са били и са лоялни към нея, с настъпващите Коледни и Новогодишни празници.

Фирмата заявява желанието си и през 2016г, да остане лидер при заплащането на шофьорите си. Също така имаме намерение да закупим поне три нови от завода влекача Евро 6, като същевременно нямаме намерение да държим композициите си на паркинг, докато шофьорите почиват по домовете си, след края на всеки международен курс.

ИнтеркометСхемата за почивка винаги е била и продължава да бъде минимум три курса работа и един курс почивка, когато друг колега поема камиона. Друга, нова схема на работа и почивка е – здрава работа 3-4 месеца, след което шофьорът сам да поема осигуровките си и почива при семейството си, колкото си реши. (Юли и август се работи)

За безкрайно уморените от работа и достатъчно богати шофьори на фирмата, предлагаме да не пазят в тайна възнаграждението си, а да си намерят сменници. Сигурни сме че в Хасково и съседните области ще се намерят много колеги, които имат ADR и всички необходими документи за международен превоз и които искат да печелят добре.

Честито и наздраве!
От ръководството на фирмата.
За конкретна информация и въпроси, моля позвънете на:
Тел. 0887 210 650

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button