Хасково

Професии от банкер до готвач представиха хасковски гимназии с концерт

ПанорамаАтрактивни специалности и професии представиха хасковски гимназии с пъстър концерт на хасковския пл. „Свобода“.

ПанорамаОт ПГДС „Цар Иван Асен втори“ след 7 клас приемат в системно програмиране, строителство и архитектура, недвижими имоти, мебелно производство. След 8 клас се приемат в строителство и архитектура, мебелно производство и горско и ловно стопанство.

От Спортното училище „Стефан Караджа“ очакват деца в 11 вида спорт с прием от 5 до 8 клас, като след девети може да се продължи за помощник треньор.

След 7 клас в ПГТ „Александър Паскалев“ приемат в кетъринг, организация на хотелиерството, бизнес администрация, а след 8 клас за готвач, сладкар и продавач консултант.

ПанорамаВъв ФСГ „Атанас Буров“ очакват ученици след 7 клас в митническа и данъчна администрация, банково дело, счетоводство и икономическа информатика, а след 8 клас – електронна търговия и икономика и мениджмънт.

В Професионалната гимназия по селско стопанство след 8 клас очакват ученици в производител на селскостопанска продукция и механизация в селското стопанство, като се предлага и безплатно  придобиване на правоспособност за управление на МПС категории – В, Ткт, Твк и Твк-3.

Концертът започна с изпълнение на химна на Хасково от абитуриента от ФСГ Теодор Стоянов включваше песни, танци, изпълнения на мажоретки, имаше и модно ревю на учениците от ПГЛП „Райна Княгиня“. Всяко училище пък имаше шатра, където се представяха специалностите и бяха изложени част от постиженията на гимназиите.

Панорама  Панорама 
 Панорама  Панорама
 Панорама  Панорама
 Панорама  Панорама
 Панорама  Панорама
 Панорама  Панорама

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Архиепископ Макакий
Архиепископ Макакий
01.06.2016 20:59 20:59

Тази пгсс не ели бившия селскостопански техникум Навремето там се записваха най откъсаните съзтезатели и завършваха с клизма После го преименуваха в ТМСС той бълваше комбайнери и трактористи Абе с една дума АБДАЛИ

Анонимен
Анонимен
01.06.2016 21:34 21:34

Аз учих там ПГСС

Анонимен
Анонимен
02.06.2016 11:42 11:42

не най откъснатиТЕ записват МЕАНОТО пардон откъсаните ,таммне се изкад да цнаеш булгарски,една фидка и пишат трфойка гуспоужите Диана Андреева и директора Карадимова

ХАСАН ЮМЕРОВ ОТ СЕЛО ПАТИЦА
ХАСАН ЮМЕРОВ ОТ СЕЛО ПАТИЦА
02.06.2016 13:06 13:06

АЗ СЪМ НОСИЛ ФИТКА НА ГОСПОЖАТА ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК НЕДЕЛКА ГУМАРОВА В МЕХАНОТО И СЪМ И ПЪЛНИЛ С ГАС БУТИЛКИТЕ И

u4enik
u4enik
04.06.2016 8:34 8:34

ТАЯ ГУМАРОВА И НЕ КАРА ЧАСОВЕ,ПОСТОЯННО Е В КАУФЛАНД

Back to top button