Хасково

Национален тенис турнир и тест драйв на кортовете на Кенана

ТенисДвудневен национален турнир по тенис за аматьори и ветерани стартира на кортовете на Кенана в Хасково.

ТенисВ надпреварата участват 20 двойки мъже и 9 жени, като участниците са от цялата страна. Сред тенисистите има бизнесмени, съдии и прокурори от Хасково.

Критериите са участниците да не са се състезавали в календара на Българската федерация по тенис след 2005 г., да не са настоящи треньори и да не са настоящи студенти специалност „Тенис“ в НСА. Въпреки това някои от участниците показаха много класен тенис.

Турнирът стартира с групова фаза с по 4 отбора в група, като напред се класират първите два отбора. За победителите има купи и парични награди.

Сред организаторите на турнира е хасковският бизнесмен и зам.-председател на общинския съвет Митко Полихронов. Проявата бе съпътствана с тест драйв на нови автомобили, които бяха изложени край кортовете.

Тенис   Тенис
 Тенис  Тенис
 Тенис  Тенис

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button