Хасково

Откриха „С песните на Ари“ с концерти на две сцени

Конкурс16-я Национален конкурс-фестивал „С песните за Ари“ на старата градска песен и шлагер бе открит с концерти на две сцени.

КонкурсВ ранния следобед в големия салон на читалище „Заря“ започна конкурсната програма. Сред изпълнителите в нея бяха група „Еделвайс“ – Книжовник, хасковските квартет „Славей“, вокална група „Жасмин“, ВИС „Рокива“, Вокална група „Лотос бял“, вокален дует Васил Андонов и Лозко Ничев, вокална група „Нежни думи“.

Конкурсната програма продължава в неделя, когато ще е и награждаването. Утре пред публиката ще се представи и най-малката участничка – 10-годишната хасковлийка Гергана Вълкова.

Във фоайето на „Заря“ са подредени изложбите „Аспарух Лешников – Ари“ на Регионалния исторически музей и „Хасково – минало и настояще“ с автор Славян Костов.

Вечерта на сцената на пл. „Свобода“ концерт изнесоха Духовият оркестър с диригент Петър Грънчаров и шампионски двойки от клуб по спортни танци „Хасково“ с ръководител Петя Милушева.

Конкурс  Конкурс 
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button