Хасково

Хасковлии даряват дрешки за деца в бежанския лагер в Харманли

ДарениеДоброволци от хасковския Младежки център се включиха в доброволческата мисия на TimeHeroes.

Младежите очакват хасковлии да помогнат на децата от бежанския лагер в Харманли, като дарят използвани, но запазени летни дрешки и обувки за малчугани до 14 г. Мотото е „Нека правим добро“.

Даренията се приемат до 16 часа в първата дървена къщичка откъм областна администрация.

Хасковлии вече започнаха да даряват, като сред първите, която остави торби с детски дрешки бе Невена от областния град. Жената получи и стикер за дарението си.

„Да имаш голямо сърце не тежи, само помага…“, казват хасковските доброволци. Те са поставили и кутия за дарения в помощ на журналиста Георги Христов.

Haskovo.info припомня, че днес от 19 часа в хасковската спортна зала „Дружба“ е благотворителният концерт за Жоро с участието на певиците Есил Дюран, Росица Пейчева, Пепи Христозова, фолклорните ансамбли „Хасково“, „Златна Тракия“, „Китна Тракия“, „Южняче“, балетните формации „Тангра“, „Рона“, „Галаксико“ и клубът по спортни танци „Гранд“. Билетите са на цена 5 лв. и се продават на касата на театър „Иван Димов“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button