Хасково

Випуск `86 съживи старата сграда на „Св. Иван Рилски“

СрещаЮбилейната другарска среща на Випуск 1986 на хасковското ОУ „Св. Иван Рилски“ съживи тази вечер старата сграда на училището, където вече порасналите ученици са завършили преди 30 г.

СрещаДругарската среща започна под формата на емоционална възстановка на първия учебен ден на випуска. За нея бе специално отворена старата сграда на „Рилски“ и възстановени, и украсени класните стаи.

На срещата бяха поканени всички класни ръководители от началното и основното образование на набор 1971 г.

СрещаЦелият випуск е 105 човека, като присъстващите се построиха пред входа на училището си в три класа. Имаше знаменосци, слова, звучаха любимите песни от онова време, гостува и хор „Орфей“. Всички бяха приветствани от тогавашния директор Таня Илиева.

Сред изненадите бяха дружинните председателки и медицинската сестра на входа за проверка за въшки, нокти, уши и носни кърпи.

И както всяка другарска среща и тази продължи в заведение и завърши с посрещане на слънцето от статуята на Св. Богородица.

 

Среща  Среща 
 Среща  Среща
 Среща  Среща

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mimi
mimi
18.06.2016 10:43 10:43

помните ли физкултурника ни от онова време другаря Павлов!!!

Васко Василев
Васко Василев
18.06.2016 11:25 11:25

Аз съм випуск 75.Дълбок поклон пред нашите учители.Виждам др.Илиева,да е жива и здрава.Класна до 4-ти клас ми бе др.Попова,също жива и здрава,след това др.Тончева.
ВЕЛИКО У-ще с ВЕЛИКИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ.
ПОКЛОН ПРЕД ВАС ЛЮБИМИ УЧИТЕЛИ!

Браво
Браво
18.06.2016 19:54 19:54

Но добър път

уф
уф
19.06.2016 10:52 10:52

Значи старата сграда за събирания и купони става пък да учат децата в нея не става. Ще пратите учениците на другия край града и ще ги лишите от нормално образование в нормален часови пояс, щото и пръста не искате да си мръднете! Ръководството и администрацията пак ще си тютат в комфортни кабинети, пък децата кучета ги яли. Нали тъпите експерти на РИО са си дали становищеот, че това не е никакъв проблем. Наглите общинари вече си броят паричките от бонусите и строителните работи. Пък директорката само си разнася каменната надута физиономия и бръщолеви глупости! Какви хора образоват децата ни и апелират че се грижат за тях!

gost
gost
19.06.2016 20:22 20:22

Бръщолевенето вероятно е твоя запазена територия. Под всички статии „бръщолевиш“. Едни и същи думи. Празнословие…………………………

Back to top button