Хасково

120 се дипломираха от ПГДС, наградиха 7 отличници

Дипломиране120 зрелостници се дипломираха от хасковската Професионална гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен ІІ“.

ДипломиранеЦеремонията по дипломирането бе в зала „Хасково“, където са заседанията на общинския съвет.

Директорът Александър Батимов награди 7 отличници. Сред тях е първенецът на випуска Цветелина Тенчева от 12 а и носителят на званието „Достоен Асеневец“ Антоан Калев.

Останалите наградени отличници са Недялка Димитрова, Ренета Тютюнджиева, Божидар Камбуров, Добромир Петушев и Сузан Кязим.

Средният успех на випуска на „Цар Иван Асен ІІ“ е 4.53.

Дипломиране  Дипломиране 
 Дипломиране  Дипломиране
 Дипломиране  Дипломиране

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
КОМУНИСТА БАТИМОВ
КОМУНИСТА БАТИМОВ
22.06.2016 11:29 11:29

Другаря Батимов вече може да е спокоен във заслужен отдих и пенсия!!!!!!!!!!!!!!

И ся
И ся
22.06.2016 17:17 17:17

И ся ко ша стай – къва зъ е борбъта! Кой къде ще бъде разпределен за директор. Май много кандидати със „солидни“ възможности пък само две места за директори в Хасково града. Кой жъ увисни, или кой жъ сменя школото! А-ааааааааааааааа!!!

Още има
Още има
22.06.2016 18:29 18:29

Още има бе! Една пом.директорка от ОУО отдавна е в пенсионна възраст, ама не иска и не иска да се пенсионера. Добре й е така с голямата заплата и с добрите връзки сред управляващите. Когато си „голям професионалист“ така е. Каква хубава пенсия я чака, ама как от власт и привилегии да се лиши.:)

Back to top button