Хасково

От африкански чай за 12 лв. до квантова диагностика на хасковския базар

БазарБазар на билките и здравето отвори от днес в дървените къщички в центъра на Хасково.

БазарВ него търговци предлагат козметика на билкова основа, разтворими супи, сокове, чайове, включително и по 12 лв. лимитирани серии от Африка и Азия. Има още шипков мармалад по 4 лв. бурканчето, много видове мед на цена около 9 лв. и пчелни продукти, мехлеми срещу кървящи рани и вени, кисти, псориазис, ставни, костни, кървящи венци, диабет и за сърце.

Извършват се измервания на 8 биометрични показатели, квантова диагностика на цени, съответно 8 и 25 лв., както и Безплатна диагностика с космическата енергия по метода на Архангел Ханиел. Предлагат се хималайски солни кристали, има и къщичка със вкусотии, приготвени от ученици и учители от Професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“.

Базарът е в рамките „Седмица срещу дрогата“, която тече в Хасково. Един от акцентите е представление на младежки театър от немския град Крефелд което е тази вечер от 18 часа на сцената на „Иван Димов“.

Базар   Базар
 Базар  Базар
 Базар  Базар

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button