Хасково

Откриха „Фабрика за цигари“ в „Република“ с единствен работник Айше

ЦигариХасковските криминалисти заловиха ромска фамилия, която пълни стотици цигари менте и ги продава по левче за 20 бройки.

Това е част от обявената по-рано от областната дирекция операция срещу безакцизните цигари. От полицията определиха къщата в квартал „Република“ като „малка фабрика за цигари“. Единствен работник в нея се оказа Айше.

Семейство Али започнало нелегалния бизнес, тъй като незаконната им къща до дерето се нуждае от ремонт и решили да съберат пари от цигарите.

Печалбата била по 15 лева от килограм тютюн. Пласирали ги на димитровградския пазар, хората купували, защото цигарите в магазина са много скъпи.

Сега вместо да спестят пари за ремонт на къщата, семейството ще се изправи пред съда и вероятно ще трябва да плати най-малко 2500 лв. Откритият тютюн в дома им е над 10 килограма.

Цигари   Цигари

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хаха
хаха
22.06.2016 18:04 18:04

На пушачите – честито!

Цанков камък АНГЕЛЕ БАНГАЛЕ И
Цанков камък АНГЕЛЕ БАНГАЛЕ И
22.06.2016 20:59 20:59

Предполагам полицията сигурно имат заповед за обиск от прок*роратурата,Сега да почнат във всяка циганска къща да правят обиски защото всички почти правят цигари и имат тютюн,Давайте сега наред ,а не само прах във очите,!!!!!!!!!!!!

Back to top button