Хасково

Клокотница е в тридневен траур заради гибелта на двете момичета

Кметът на хасковското с. Клокотница Евгений Трендафилов обяви тридневен траур от днес. Съборът в селото е отменен.

Жителите на селото скърбят за двете загинали момичета на 15 и 16 г. при катастрофа снощи.

Както Haskovo.info писа момичетата отиваха с мотопед към Хасково, когато на завой до ханче „Клокотница“ бяха блъснати от лек автомобил „Ауди“. От жестокия удар девойките загинаха на място.

Погребението на момичетата ще е в неделя.

7 коментара

 1. Родителите да продължават да купуват на невръстните си рожби мотопеди, мотоциклети и автомобили, само така.

 2. Незнам, кои са авторите на тези писания, но положението е смешно. По всичко си личи, че мотора е ударил колата а не колата е ударила мотора. Научете се поне да се изразявате правилно.

  1. По какво си личи, че моторът е ударил колата?!?! Не знам дали се опитваш да защитиш шофьора на автомобила, но можеш да запазиш плитките си разсъждения за себе си.

   П.С. Съболезнования към двете семейства!

   1. според теб това ауди дрифтирало ли е че е ударено в задната лява част. А? или се е движело странично?! Дай да видим твойте дълбоки разсъждения какви са.

 3. жалко,но малките са тръгнали на удоволствие не по най точния път ,коларския или селския ,за хасково,защо родителите им са купили и дали в ръце мотопеди след като са невръсни,не последно место как са стигнали чак до там и по главния път.Кмета Евгени да не се пъне ами ако ги е виждал досега да карат в селото да поеме вината си на селски бек, каквто и е в действителност.
  БОГ ДА ГИ ПРОСТИ !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button