Любопитно

Булевард „България“ отеснява в сватбите, Фико свали Илияна от лимузина с „Game over“

Хасковският бул. „България“ се затваря наполовина по време на големите сватби в ритуалната зала.

Така стана и в петъчния следобед малко преди час пик. Десетки коли, водени от Марцедеса на младоженците Илияна и Фико Юлиянови, паркираха покрая автобусната спирка до Младежкия.

Заради радостния повод никой от другите шофьори по булеварда не направи проблем на сватбарите. Заемането на половината булевард почти при всяка сватба обаче е предпоставка за инциденти, защото тогава има и пресичащи хора.

Щастливите младоженци споделиха пред Haskovo.info, че се женят в петък, защото сега е свободна ритуалната зала. През уикенда имало много сватби. Техни кумове пък са Радослав и Красимира Добреви от Димитровград.

Както Haskovo.info писа в сезона на сватбите в Хаково през почивните дни има поне по половин дузина бракове.

6 коментара

  1. А защо не снимахте паркинга, който е на 5 метра по надолу, в този момент беше чисто празен, а всики сватбари със скъпи коли се бяха набутали на спирката за да не се набутат 1 лв.

  2. Аха, тая ламя дето държи паркингите в града, сигур се пука от яд. Направо резил – толкова може да печели от такси на паркинга по тия сватби, ама тия стиснати сватбари не дават по 1лв. или 2-3лв. Недейте така бе сватбари. Давайте си паричките на закъсалите паркинджии. И те трябва да ядат – пък стиснатата им началничка едва ли им дава сносни заплати!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button