Любопитно

Красавица от Мис България заживя в Хасково, очарована е от Богородица

19-годишната Мария Попова, която бе една от най-красивите участничките в конкурса „Мис България 2015“ от близо месец се премести да живее в Хасково.

Мария е от Пловдив, където вече завърши Спортното училище „Васил Левски“ с волейбол. Покрай спорта русокосото бижу се познава с половината женски волейболен отбор на димитровградския клуб „Раковски“, където се състезават много момичета от шампиона „Марица“ (Пловдив).

Високата 175 см. манекенка има зад гърба си редица ревюта и рекламни фотосесии, като последната за немски тоалети.

Модел

Мария е в Хасково след като нейни близки се преместиха да живеят тук.

„Вече имам първите приятели в Хасково и постепенно опознавам град. Сред любимите ми места е парка около монумента на Света Богородица и камбанарията“, сподели пред Haskovo.info моделката.

Мария Попова се връща често и до Пловдив, където са останалите й приятели.

Сега на красавицата й предстои подписването на договор за една от най-големите модни агенция в България.

4 коментара

  1. Не казвам, че е грозна или нещо, но защо летвата е толкова ниско ? Говорим все пак за кандидатка за Мис България.. Имаме толкова по-красиви и естествени жени..

  2. Къде видя естествени жени, хейтьо? То има естествено красиви, ама да са в крак с модата, като се нахлепат с едни мазила и ужасТ.

    Виж в Чехия точно това ти прави впечатление. Качваш се в Метрото и гледаш нормално, естествено красиво момиче. Ама гледаш и си мислиш : Нещо не и е наред. Ама не можеш да разбереш какво. То си красиво под всякакъв ъгъл. След 2 седмици в Чехия се усетих. Ми те не са нахлепани като тукашните. Това било „ненормалното“. То с толкова плескане тук, нормалното ти изглежда ненормално.

    Иначе за въпросната девойка: Да е жива и здрава и да седне над уроците/лекциите, че тя хубостта е до време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button