Спорт

Националните отбори по плажен хандбал на лагер в Хасково преди Европейското

Националните отбори на България по плажен хандбал за юноши и девойки до 16 г. от днес са на лагер в Хасково преди Европейското първенство в Португалия – 7 – 10 юли.

Селекциите на Ирина Миладинова и Самет Муртазали направиха тази вечер и първата си тренировка на пясъчното игрище на Кенана.

Нашите ще имат двуразови тренировки в Хасково до сряда, когато заминават за Европейското. В понеделник тук пък се очаква и представителят на Европейската хандбална федерация Бурак Тезджан, който е женен за хасковлийка.

Хандбал

В тимовете на юношите и девойките попаднаха по трима от Хасково: Петър Тенев, Валентин Каваков, Виктор Ванчев, Маринела Панайотова (к), Християна Петрова и Василена Шомова.

В този на юношите освен от „Асти“ има представители на „Локомотив“ (Горна Оряховица), „Спартак“ (Варна), „Добруджа“ (Добрич), „Фрегата“ (Бургас) и „Осъм“ (Ловеч): Тодор Калчев (к), Георги Маринов, Владислав Йоргов, Стефан Димитров, Любен Любенов, Станислав Пойдовски, Преслав Станчев.

Хандбал

При девойките освен хасковлийки има момичета от Панагюрище, „Етър“ (Велико Търново) и „Бъки“ (Габрово): Мария Масларова, Емилия Самуилова, Мадлен Тодорова, Ивон Дюлгерова, Кристияна Хараманлиева, Ралица Димова, Йоана Костова.

Хандбал

Хандбал

Хандбал

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Панева
Панева
04.07.2016 11:15 11:15

Успех за Хасковските ханбалисти и техните треньори

Back to top button