Спорт

Бой в края на мъжкия хандбален мач за Купата в Хасково

Истински екшън се разрази в последните секунди на 1/8-финала за Купата на България по хандбал при мъжете между отборите на „Асти 91“ (Хасково) – „Осъм“ (Ловеч) в хасковската спортна зала „Спартак“.

След поредното нарушение в полето на гостите хасковлията Тенчо Тенев и Нейко Комитски от Ловеч си размениха няколко крошета. Около двамата веднага се струпаха техните съотборници, треньорските щабове, резервите на двата отбора. В купа от хора се виждаше блъскане и бутане, като в крайна сметка, биещите се бяха разделени и усмирени.

Хандбал

Съдиите показаха червени и сини картони на Тенев и Комитски, което ги извади от игра и ще следва доклад, който ще се разглежда на дисциплинарна комисия. Двамата ги грозят тежки наказания и пропускане на поредица от срещи.

Съдийката Силвия Марковска се оплака пред Haskovo.info от агресивно поведение срещу нея в началото на срещата.

Хандбал

Мачът завърши с победа за „Осъм“ с 28:21, като на полувремето резултатът бе 16:11 в тяхна полза. „Асти“ пък ще има мачове в „Б“ група в началото на януари.

Един коментар

  1. Оплакването на съдийката и нейният колега е доста не основателно,защото имаше некомпетентни и не еднакви отсъждания във абсолютно еднакви ситуации и за двата отбора,което изнерви мача допълнително.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button