Хасково

Панайотов влиза в ДПС заради поста си?

Иван Панайотов дава награда Шефът на Регионалния образователен инспекторат Иван Панайотов стана член на ДПС научи Haskovo.info. Ходът на Панайотов е тактически, коментират запознати със ситуацията, тъй като той е временно изпълняващ длъжността началник на регионалната образователна структура. Предстои конкурс, който да определи новият началник и ако кандидатите нямат политическа партия зад гърба си е трудно да се пробие, коментират добре информирани източници.  

Haskovo.info потърси позицията на Иван Панайотов по случая, но не успяхме да го открием, тъй като той е в отпуск, съобщиха от инспектората.

Хасково е единственият областен град в цяла България, в който няма назначен началник на Регионалния образователен инспекторат

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Gost
Gost
17.07.2007 10:43 10:43

Продажник.
Това са днешните политици.
Продават се като проститутки.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

панайотка
панайотка
17.07.2007 11:44 11:44

Инспекторътат никога не е имал по- кадърно ръководство от това. Страхотни са! И ако това е цената, за да запазят работата си, а не да ги сменят връзкари, аз нямам нищо против!

Турците поне имат уважение към образованието.

Back to top button