Хасково

Тоновете сняг разбиват покриви, десетки със счупвания в хасковския лед

Тоновете сняг и лед по покривите на сградите е на път да създаде големи проблеми. При топенето и падането от стрехите преспите рушат всичко по пътя си.

Покривът на Ортопедично отделение в хасковската болница вече е деформиран, има изкъртени и висящи улуци.

Сняг

Иначе, от отделението съобщиха за Haskovo.info, че ежедневно преминават по десетина със счупвания след падане по заледени тротоари. Фрактурите са основно на ръцете.

По много сгради на града вече надвисват огромни ледени висулки, които застрашават минувачите.

Сняг

Таксиметрови шофьори пък продължават да се жалват от неизчистени улици, заради които още отказват някои поръчки. Отделно, повечето от пиаците им също са заснежени и заледени.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гриша
гриша
23.01.2017 17:15 17:15

Дайте на др.Миндилев да оправи покрива на ортопедията.

slavi stoilov
slavi stoilov
24.01.2017 13:37 13:37

Фирма за ремонт на покриви, 0899 808 567

slavi stoilov
slavi stoilov
24.01.2017 13:38 13:38

Фирма за ремонт на покриви, 0899 808 567,,, Всеки покрив се нуждае периодично от ремонтиране и профилактика. Ние ремонтираме вашите покриви с качествени материали нашите клиенти отлично познават качествените услуги, които предлагаме за ремонт на покриви, покривни, конструкции. Стремежът ни е да не се налагат никакви поправки след нашата намеса.Благодарение на дългогодишния опит натрупан през годините можем да предложим качествени услуги с дългосрочно решение и гаранция на вашия покрив. Нашата основна цел са доволните клиенти.

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ ПОКРИВИ УЛУЦИ АЛПИНИСТКИ УСЛУГИ И ДР.РЕМОНТИРАМЕ КЪЩИ БЛОКОВЕ ВИЛИ РАБОТИМ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДОГОВОР С ГАРАНЦИЯ КАЧЕСТВО КОРЕКТНОСТ . Това са Видовете Услуги Които Предлага Най-Качествената Фирма за Поправка на Покривни Конструкции Пълен ремонт на покрив – панелни (плоски) или с керемиди. Частични ремонтни дейности. – Ремонт на покрив София,,

Фирма. „Ставрострой“ извършва ремонти и довършителни работи на магазини, офиси, жилища, хотели, ресторанти, Административни сгради, посолства, Всички видове ремонти – има дългогодишен опит в ремонта на покриви и всички покривни услуги. Фирмата работи в цялата страна и чужбина. ремонт на покриви, 15 години гаранция от професионалисти „Ставрострой.“ ремонт на покриви софия Ремонт на покриви,

Back to top button