Хасково

Главният прокурор и ВСС наградиха дългогодишния шеф на хасковското следствие

В Хасковската окръжна прокуратура се проведе тържествена церемония, на която членовете на Висшия съдебен съвет Румен Георгиев и Румен Боев връчиха награда на Кръстьо Кръстев, „следовател – завеждащ Окръжен следствен отдел“.

Както Haskovo.info писа, с решение от 14 декември 2016 г. ВСС е поощрил Кръстьо Кръстев с отличие „личен почетен знак първа степен – златен” за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества.

Предложението за неговото поощряване е направено от Иван Стоянов, административен ръководител на Окръжна прокуратура – Хасково.

Главният прокурор Сотир Цацаров е наградил Кръстьо Кръстев с отличие „Почетен знак на Прокуратурата на Република България“ и грамота. Отличието му е било връчено от окръжния прокурор Иван Стоянов.

Заповедта на главния прокурор за награждаването е издадена на 14 декември. Наградите са били връчени в края на миналата седмица в присъствието на прокурорите и следователите от Окръжна прокуратура-Хасково.

Кръстьо Кръстев е завършил право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ през 1978 г. Една година е работил като юрисконсулт, а след това 5 г. като прокурор в Районна прокуратура-Хасково. От месец ноември 1986 г. до момента е работил като следовател в следствената служба в Хасково, като от 1998 г. до 2 януари 2017 г. е бил неин ръководител.

В началото на годината хасковското следствие пое Тошо Динков.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Sченге
Sченге
30.01.2017 14:57 14:57

Къде беше банкета,щото БАТ Къци не може иначе…

Дикенс
Дикенс
30.01.2017 16:20 16:20

За две магарета работа не е свършил и награда.

ОТГОВОР
ОТГОВОР
30.01.2017 16:42 16:42

ТО ТЕЗИ ОТ ВСС ,ПРОКУРОРИ И СЪДИИ ТЕ ПЪК МНОГО РАБОТА ЛИ ВЪРШАТ?????

ДА
ДА
30.01.2017 16:44 16:44

ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ХАСКОВСКИТЕ ПРОКУРОРИ И СЪДИИ,ДА ИМА ЕДНА КАМЕРА ДА ГИ СНИМА ЦЯЛ ДЕН ПРЕД ПАЛАТАТА ,ЗА ГЛАВАТА ЩЕ СЕ ХВАНИТЕ,РАЗХАЙТЕНА КОМАНДА!!!

Back to top button