Спорт

Хасково скри топката на Левски

Футбол Лесна победа с 4:1 постигнаха футболистите на „Хасково“ в днешната контрола срещу третодивизионния „Левски“ (Стара Загора). Синьо-жълтите изцяло доминираха на собствен терен и не срещнаха почти никаква съпротива от страна на гостите, които едва сътвориха няколко атаки за 90-те минути игра.  

Головата серия за Хасково откри юношеския национал Исмаил Иса в 21-тата минута. Десетина минути по-късно бившият нападател на „Ботев“(Пловдив) Георги Куртев покачи на 2:0.

През второто полувреме и двата отбора показаха по-добра игра, но старозагорци рядко стигаха до наказателното поле на домакините, умело парирани от защитата на Хасково. В 65-тата минута съдията свири дузпа за синьо-жълтите и Иса не сбърка за 3:0. Към края на мача капитанът Владислав Ямуков отбеляза 4-тото попадение за Хасково, а гостите от „Левски“ се добраха само до почетно попадение от дузпа в 83-та минута заради игра с ръка на наш играч. 

Победата срещу старозагорци бе шестата поред в изиграните досега 9 контроли на Хасково.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button