Избори 2017

БСП: В българското здравеопазване се вършат престъпления

Целият екип от лекари, медицински сестри и санитари в свиленградската болница излезе да поздрави и уважи Елена Йончева – кандидат за народен представител в 29-ти многомандатен избирателен район – Хасково. С нея бяха още двама кандидати за народни представители – доктор Бончо Димов и инженер Никола Динков.

Шефът на болницата доктор Димитър Ермов представи трогателно Елена Йончева като „най-смелото лице и сърце на българската журналистика“. В своето обръщение към медицинските работници Елена Йончева сподели опасенията си, че думите вече са загубили своя здрав смисъл, а доброто и лошото не могат да бъдат различени от обикновените хора.

Здравеопазването в момента върши престъпление като изисква отпечатъци от пациентите. Това е грубо погазване на тайната на личните данни, а изнасянето на информацията в трети страни е национално безотговорно поведение, заявиха кандидатите за народни представители.

Срещата завърши с пожелания за успех на Елена Йончева, доктор Бончо Димов и инженер Никола Динков на предстоящите парламентарни избори от целия лекарски екип и ръководството на МБАЛ Свиленград.

БСП

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button