Хасково

Търсят фирма за храната на забавачките за над 6.7 млн. лв.

Обявиха обществена поръчка за приготвяне и доставка на храна за детски, социални и здравни заведения на територията на община Хасково. Причината е, че договорът на сегашната фирма изтича.

Прогнозната стойност на поръчката е 6 720 000 лв. без ДДС. за срок от 3 г. За доставката на храна за детските градини срокът е до стартиране на общинската кухня, но не повече от 3 г. от датата на подписване на договора.

Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 22 май.

Haskovo.info припомня, че последно от общината съобщиха, че кухнята за детските градини ще бъде оборудвана до края на април. Поръчката бе разделена на четири обособени позиции. Основната кухня е в детска градина „Слънце“, избрана е оферта на „Смарт бизнес къмпани“ за 146 990 лева.

В други три детски градини, ще се оборудват разливни кухни. За детска градина „Щурче“ е избрана оферта на същата фирма за 52 900 лв. Помещенията в детска градина “Елхица“ ще се оборудват за 41 674 лв. от “Школснаб 2001”. Същата фирма ще достави и оборудването на детска градина “Весели очички“ за 49 066 лв.

Целта е с така наречената кухня майка да се свалят разходите за храна, което ще позволи да се намалят таксите за детска градина.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
леля
леля
23.04.2017 18:15 18:15

Да де -кухня за детските градини, а здравните заведения а децата в домовете или така наречените ЦНСТ…..А млечната кухня за децата които се гледат от майките в къщи???
Строи се куня но е само за децата в градините …другите ще са от тези които спечелят обществената поръчка

хасково
хасково
24.04.2017 10:45 10:45

Три години ли му трябва на кмета да заработи новата кухня за детските градини,но явно основната цел е била да се откраднат европейските средства за строежа и.

Back to top button