Хасково

Младежкият областен съвет се ангажира с изложбата #ЗаНики

Младежкият областен съвет за иновации проведе работно заседание.

Заседанията ще се провеждат всеки първи вторник на месеца с участието на областния управител Станислав Дечев и екипът му. Следващото заседание ще е на 4 юли. Дотогава трябва да бъде готова фейсбук-страницата на Младежкия областен съвет за иновации. Чрез нея ще се популяризират първите инициативи. Пак там ще има информация за предстоящите събития.

Младежи

Преди да се случи това, младежите вече са ангажирани с Благотворителната изложба #ЗаНики. Тя ще бъде открита на 26 юни във фоайето на областна администрация и ще продължи до 30 юни. В експозицията ще бъдат включени 25 фотографии от конкурса „Виждам красотата“, а целта е чрез тяхната продажба да бъдат събрани средства за Николета Корондилева.

Членовете на Младежкия областен съвет за иновации ще участват и в заседанието на Комисията по безопасност на движението в областния администрация. На 28 юни те ще дадат своите предложения за работа в насока подобряване на безопасността на движението в Хасково и участието на младите хора в този процес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гражданин
Гражданин
23.06.2017 14:06 14:06

Браво да децата! Умни и дейни!

майка
майка
25.06.2017 17:14 17:14

А за 4-годишният Кристиян, който също се нуждае от средства за лечение в Турция, няма ли кой да помогне? За него няма ли да се организира изложба? Той е само на 4 годинки и също иска да живее!

Back to top button