Хасково

Хванаха младеж с трева и везна, задигнаха 20 бона от фирма в Хасково

21-годишен хасковлия е хванат с марихуана, съобщават от полицията.

Криминалистите са проверили младежа в дома му на улица „Розова долина” в областния град. Там те са открили 3 станиолови топчета с марихуана с тегло 3 грама. Иззета е и електронна везна, чиято повърхност има следи от същотото наркотично вещество.

48-годишен жител на село Меден бук е задържан за кражба. Той откраднал телевизора на 53-годишен ивайловградчанин, след като проникнал в дома му.

Домова кражба пък е извършена в Хасково. Неизвестно лице е проникнало в жилище на булевард „Илинден” чрез подправен ключ и е откраднало 6000 лева, 200 евро, 60 турски лири и около 200 грама златни накити.

Още една кражба на пари е регистрирана през последния работен ден на миналата седмица. В 8:25 часа, непознат мъж влязъл в офис на фирма, намираща се на булевард „Никола Радев” в областния град. Мъжът поискал визитка на фирмата и докато 67-годишният собственик се суетил, непознатият откраднал оставените свободно на бюрото му 10 000 евро. Мъжът се оттеглил с лек автомобил в неизвестна посока.

2900 цигари без бандерол иззеха полицаи от Хасково и Харманли. Те са открити при проверки на лице, автобус и помещение в двата града.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button