Хасково

Вандали пак скъсаха сцената на площад „Свобода“

Вандали са скъсали на няколко места платната на сцената на площад „Свобода“ в Хасково.

Миналото лято по същото време сцената отново беше повредена. Тогава платната бяха горени.

Най-вероятно и сега сцената ще бъде ремонтирана малко преди празника на Хасково през септември, за да не бъде повредена отново за концертите.

Сцена

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Антоний
Антоний
24.07.2017 17:33 17:33

Къде е полицията,къде е охр.ф-ма „ММ“?С чии пари им се заплаща?Колко золума се извършиха в центъра.Алтънов като един от,шефовете на ММ да вземе мерки.

Случаен киризчия
Случаен киризчия
24.07.2017 19:57 19:57

Алтънов ли?Срам и резил.Той самият знае ли къде и какво работи?Кой му е шефа и колко пари му дава и за каква свършена работа?

Случаен минувач
Случаен минувач
24.07.2017 21:03 21:03

АЛТЪНА е слаба Ракия По родителски заслуги го взеха в МВР и то в ДС но той не показа нищо и в оня период след началото на демокрацията се налагаше намаляне на щата на ДС Изритаха най НЕКАДЪРНИТЕ –него и Н САМУНДЖИЕВ Те и в ОХРАНАТНА не показаха кой знае какво и им ДУХНАХА под ОПАШКИТЕ Сега са някакви отговорници на обекти за да вземат някой и друг лев щото ДРУГО НЕ МОГАТ ДА ВЪРШАТ Както казва на рода КУНКИ в ГЪ––нки

Хасковлия
Хасковлия
25.07.2017 9:19 9:19

Практиката в България :Колкото по-малко се знае,толкова повече се говори.Пази боже сляпо да прогледа!Мили хора,злобата изяжда от вътре самите вас,замислете се малко!

Back to top button