Хасково

Цената на цигарената фабрика падна с 5 млн. лв. за 4 г.

Частен съдебен изпълнител отново продава цигарената фабрика в Хасково, която е в ликвидация.

Имотът на булевард „Васил Левски“ №4 е с площ 64 318 кв. м. и 23 сгради, а обявената цена е 4 669 246 лв. с ДДС. Преди 4 г. цената на имота е била 9.22 млн. лв., а малко по-рано – 12.3 млн. лв., но досега не е намерен нов собственик.

За имота има вписана възбрана от частния съдебен изпълнител Захари Запрянов, възбрана в полза на НАП, договорна ипотека от 18 март 2004 г. в полза на „Булгартабак холдинг“ АД и вписана възбрана в полза на „Юрий Гагарин“ АД.

Първоначалният краен срок за ликвидация на цигарената фабрика бе началото на 2008 г. Той е удължаван няколко пъти с решения на общото събрание на дружеството.

7 коментара

  1. Още,ощее,грабете грабете,ама има ВИДОВ ден и ще си плащате за това…

  2. Лапалапалапанджос!Тази фабрика има само отпадъчно желязо за 4 милиона!А колко имоти вървят с нея,машини,складове и административна сграда в центъра на града?Някоя партия пак ще гушне мангизите!НАШИТЕ.Мръсни крадци,безбожници.

  3. Бавят, бавят, да й падне цената…Накрая, като и на последния търг няма кандидат …..ще я продадат за колкото и на когото искат…. На някоя офшорка… Крадци долни!

  4. Младите да знаят. Още се продава това което беше построено през лошият социализъм. Продават вече повече от 30 години и още има за продаване. Дори панелките в които живеят повечето хора са от лошият социализъм. Молет есе да не паднат да издържат поне още 40 години щото с тая гей – демокрация ще ивеете на улицата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button