Любопитно

Хасковлийка на най-голямото изложение за козметика в Болоня

Младата Гергана Трендафилова от Хасково, която завършва Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ с публична администрация бе избрана от компания производител на козметика да представлява в сърцето на Болоня – Натурал Козметик.

Компанията е производител на повече от 90% органични продукти и изнася в над 20 страни в света.

Младата хасковлийка беше първи избор на собствениците да реализира новата им дигитална стратегия на пазара, включваща презентирането на 2 ексклузивни нови бранда.

По време на изложението Гергана успя да се срещне с три от топ блогърите в интернет пространството, актуалната Мис Италия Аличе Ракеле, както и с Лейди Фачети.

На изложението Cosmoprof 2018 бяха представени новите трендове и иновации в следващите десет години на пазара за козметика. Имаше представители на повечето големи брандове в световен мащаб и организаторите бяха отделили специални лекции за младите компании за това как да внедрят новите продукти и как да следват новите тенденции на пазара.

България беше представена от 11 компании, позиционирани в 21-ВА палата. Фирмите имаха възможност да се срещат директно с големи дистрибутори и да разширят своята територия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Г-жа Колева
Г-жа Колева
19.03.2018 9:09 9:09

Браво, Гери! Казвах ти някога…

Back to top button