Хасково

Заработи млечната кухня в детска градина „Слънце“

От днес майките в „Орфей“ отново имат млечна кухня в хасковския квартал – в детска градина №15 „Слънце“.

Около 50 жени взеха храна за децата си, като майки заявиха пред Haskovo.info, че са доволни, че кухнята вече им е по-близо. В противен случай те трябваше да слизат до Малкия бизнесцентър.

Haskovo.info припомня, че първоначално млечната кухня беше в „Гъбката“ на „Веспрема“, след това тя бе преместена в детска градина „Ежко Бежко“, а от там в Малкия бизнесцентър. Недоволните майки излязоха на протест.

Кухня

В крайна сметка от общината получиха разрешение от отговорните институции разливната да е в „Слънце“ за удобство на майките.

Пред разливната е залепена бележка, с която се съобщава, че купони ще се продават всеки петък от 11 до 13 часа след представена абонаментна карта. Издадените карти от детска градина „Ежко Бежко“ важат до подмяната им с такива от детска градина №15 „Слънце“. Трябва да се подадат нови заявления за издаване на абонаментни карти от „Слънце“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Майка
Майка
30.07.2018 14:21 14:21

А честито на майките! Успяха да привлекат общественото внимание върху проблема и притиснаха институциите да си свършат работата. Явно ,че в тая държава само като някой протестира му се обръща внимание.Безспорен успех на общинска администрация , както са решили да ги секат по партийна повеля от разни държавни институции само заради протеста на маките им подписаха кухнята да е там.

на майката майка ти
на майката майка ти
30.07.2018 14:57 14:57

какъв успех на общинската администрация бе платен чиновник, именувал се „майка“. Това е успех на майките и на здравия разум. айде само не опростачвайте и тази статия с малумните си коментари за общинската ви администрация и нейните велики достижения.

МММ
МММ
30.07.2018 17:19 17:19

Глупости глупости и пак глупости

Back to top button