Любопитно

Изложби, театър и „Deep Zone Project“ в празничната програма на 7 септември

Празничната програма за Деня на Хасково на 7 септември е под мотото „Магията на младостта“ и е посветена на младите хора.

От 9:30 часа продължава турнир на тенис кортове „Хасково“, а в 10 часа пред Младежкия център ще има детски шахматен празник.

От 11 часа в Регионална библиотека „Христо Смирненски“ се открива изложба на Национална библиотека „Св. св. Кирил и Методий“ – „Книги, посоки, публики“. Половин час по-късно на площад „Свобода“ е концертът на духовия оркестър и мажоретния състав. В 17 часа в Регионалния исторически музей се открива изложбата „Втория по големина в света кристален череп и представяне на минерали“.

От 18 часа в театър „Иван Димов“ е театралната постановка „Happy Land“ – съвместен спектакъл на мобилна театрална трупа „Сърбеж“ – Крефелд, Германия и младежка театрална трупа „Малък младежки театър зад пазара“ към Младежкия център.

От 19 часа на площад „Свобода“ ще е концертът на група „Sevi“, а от 20 часа е концертът на „Deep Zone Project“.

Валя Балканска и 100 каба гайди за празника на Хасково (ПРОГРАМАТА)

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button