Хасково

Демонтират 45 метра от пропадащата ограда на стадион „Хасково“

Започна ремонт на пропадащата ограда на стадион „Хасково“. Това става след проведена обществена поръчка за избор на изпълнител. Стойността на поръчката е за над 50 000 лв.

Haskovo.info припомня, че от години оградата на стадиона пропада от северозападния край. Силно наклонената част, която ще бъде ремонтирана е с дължина 45 метра. Тази част на оградата условно е разделена на три участъка с различна височина спрямо височината на прилежащия терен.

Ограда

Предвижда се този участък от оградата да се разруши. Съществуващите метални пана на оградата да се демонтират и ремонтират. След изпълнението на стоманобетоновата част ще се монтира металната надстройка от пана.

Срокът за изпълнение на поръчката е 120 дни. До приключването на ремонта този участък от алеята около стадиона, по която бягат и се разхождат много хасковлии е затворена.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button