Хасково

400 майки срещу Общински съвет

Община Хасково 400 майки се включиха в подписката срещу увеличението на таксите за детски градини и ясли в Хасково. Днес подписката беше връчена на общинския съветник от Обединена левица Станимир Политов. Майките настояват решението от последната сесия на местния парламент да бъде отменено и в сила да останат старите месечни такси от 35 лева за целодневните детски гради и ясли. 50 лева месечно е новата такса определена от Общински съвет-Хасково по предложение на кмета Георги Иванов. До увеличението на таксите се стигна след писмено искане от директори за охрана на детските заведения.
Искането за възстановяване на старите такси за градини и ясли да влезе като извънредна точка в дневния ред на предстоящата сесия на местния парламент се ангажира съветникът Станимир Политов. Майките, които се включиха в подписката, заявиха, че ще присъстват на заседанието на Общински съвет – Хасково в петък.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button