Хасково

Обраха жп-трасе до Книжовник, спипаха крадци на пари и бензинова резачка

ImageНеизвестни крадци са задигнали два обръщателни апарата, всеки от тях тежащ по 120 кг., от жп-трасе до гара в хасковското с. Книжовник, съобщиха от полицията.Апашите са откраднали още 13 стрелкови траверси и 38 метални подложки с оборудване към тях.

Обирът е станал през почивните дни. По случая е образувано досъдебно производство. Органите на реда са установили извършителите на два обира, съобщиха  още от полицията. Единият задържан крадец е от на 26г. от Кърджали. Той е задигнал 1000лв. от хранителен магазин в свиленграското с. Мустрак. Разкрит е и извършителят на кражба от къща в тополовграското с.Чукарово, собственост на английски гражданин. Крадецът е на 45 г. от Тополовград. От къщата на англичанина той е взел бензинова резачка,дрелка и куфар с инструменти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button