Хасково

30 нови свободни работни места в Хасковска област

30 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят оперативен счетоводител, сервизен техник за ремонт и поддръжка на кафе автомати, склададжия, учител по математика, педагогически съветник, двама кредитни администратори, инженер във ВиК, продавач.

В Димитровград имат нужда от бетонджия, трима оператори на производствена линия за сглобяване на кабели, 10 монтажници на автомобилни кабелни инсталации, двама инженери по автоматизация, камериерка.

В Харманли има места за шофьор на товарен автомобил, шофьор на лекотоварен автомобил, охранител на казино, а в Стамболово за работник в овощна градина.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
БАЙ ИВАН
БАЙ ИВАН
14.01.2024 13:13 13:13

ЛОША РАБОТА!!! ЩОМ НЯМА И СЕРВИТЬОРИ. С ТЕЗИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, А КАК СМЯТАХМЕ ЕДНО ВРЕМЕ !!! 6Х3 18 1 И 8 НА УМ – И ИМА КЕЛИПИРЧЕ

Back to top button