Хасково

Рекордна избирателна активност в „Република“ преди обяд, искат кроасани

Рекордна избирателна активност отбелязват в една от секциите в училище „Раковски“ в квартал „Република“ в Хасково на новите избори за общински съветници.

Още към 9:30 часа в секция 60 от 795 по списък бяха гласували над 120 избиратели, а пред вратата имаше опашка. Всички бяха предпочели хартиена бюлетина, а с машина нямаше нито един глас.

Винаги е така, има си хора през целия ден, сподели председателят на комисията Милена Чанкова. Според нея струпването се дължи именно на хартиеното гласуване, което води до изчакване.

И в съседните секции обаче машините не бяха на почит. Едва по една-две разписки имаше в някои от тях. Там обаче броят на гласувалите беше далеч по-малък – около 40 от близо 800.

Избирателите в квартала традиционно не са сигурни какво избират днес. Твърдят обаче, че е важно да се гласува, защото не искат в България да има крадци и избират „най-хубавия човек, който да ни оправи“.

Част от хората на опашката споделиха, че са огладнели от чакането и искат кроасани. В махалата имало богати хора, които черпели именно с кроасани по избори.

Избори

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Жоро
Жоро
23.06.2024 17:46 17:46

Здраво са раздавали пари на индианците в “ Република“ !! Иначе нямат интерес да гласуват…

умници
умници
24.06.2024 6:53 6:53
Отговор до  Жоро

До кога ще е така?

Back to top button