Спорт

Състезателите на „Ултра спорт“ се окичиха с 4 медала на държавното първенство

4 медала спечелиха състезателите на хасковския клуб „Ултра спорт“ на Държавното отборно първенство по спортна аеробика за деца, юноши и девойки в Пловдив.

В категория 7 – 8 години групата в състав: Стела Балканова, Дерин Кемал, Теодора Александрова, Кристина Арабаджиева, Йоана-София Димитрова останаха на 4 място. В тази възрастова група отборът на СК „Ултра спорт“ беше представен още от Никол Николаева и Теодора Колева.

Във възрастова група 9 – 11 години тройката в състав Александра Калинова, Яна Господинова и Мирослава Митева завоюваха второ място. Въпреки че са за първа година в тази категория, те доказаха че с много труд и желание могат да бъдат сред най-добрите. Така и в индивидуалната надпревара клубът имаше 4 финалистки.

АеробикаАлександра Калинова пребори много изявени състезатели, по-големи от нея с 2 г. и се класира на трето място. Николета Сарафимова се класира четвърта, Мирослава Митева – пета и Яна Господинова – шеста.

В категория Групи съставът Никол Колева, Николета Сарафимова, Александра Калинова, Мирослава Митева и Яна Господинова представиха уникалното си съчетание, което накара съдиите да разглеждат отново изиграването им на клип, спирайки състезанието, за да търсят и най-малките грешки и ги оставиха на трето място. Тази група се класира на Балканските игри в Истанбул през ноември тази година, като това ще им помогне да работят усилено, за да представят България достойно, допълват от клуба.

АеробикаВ тази възрастова група отборът на СК „Ултра спорт“ беше представен още от Мелиса Щерева, Даная Мързева, Ива Колева и Мария Хвойнова.

Във възрастова група 12 – 14 години клубът беше представен от Диана Тенева. Въпреки че е за първа година при тази възраст, тя се представи отлично и с лекота успя да влезе в финалната осмица на най-добрите изигравания.

АеробикаВъв възрастова група 15 – 17 години Индивидуално юноши Георги Иванов се класира на 3-то място и спечели бронзов медал.

Треньорският състав на клуба е изключително доволен от представянето на всички свои състезатели, които показаха израстване, воля и амбиция за още по-големи постижения.

Аеробика

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button