Външни публикации

Покана за семинар Smart Specialization

ЛогоУважаеми дами и господа от бизнес сектора в област Хасково, Официално Ви каним на  семинар „Smart Specialization“   в рамките на изпълнение на проекта  „План за Регионална интелигентна специализация за насърчаване на конкурентоспособността, научните изследвания и иновациите“ с акроним: „Smart Specialization” (Интелигентна специализация), в частност договор с предмет „Организиране на регионален семинар за бизнес общността в област Хасково.

Трансграничен обмен на опит и добри практики чрез мобилност на бизнес общности“, финансиран от Програма за европейско териториално сътрудничество Гърция-България 2007-2013  г., договор за безвъзмездна финансова помощ № В3.32.02/31.12.2013 г.

Семинарът ще се проведе на 17.12.2014 г. от 09.00 до 17.00 ч. в конферентната зала на хотел „Родопи“, гр. Хасково.

Програма на семинара:
Лекция „Проект за интелигентна специализация“ с лектор Крум Миланов
Лекция „Клъстъри – специфика. Възможности и перспективи.“ с лектор Стефан Петков
Лекция „Анализ на местната икономика“ с лектор Александър  Трифонов

Можете да изпратите Вашите потвърждения на e-mail: maritza.smart.project@gmail.com или на тел. 02/988 13 19.

„Д Енд Д Консултинг“ ООД

Лого“Този документ е създаден в рамките на проект „План за Регионална интелигентна специализация за насърчаване на конкурентоспособността, научните изследвания и иновациите“  с акроним: „Smart Specialization”, финансиран от Програма за европейско териториално сътрудничество Гърция-България 2007-2013, договор за безвъзмездна финансова помощ № В3.32.02/31.12.2013 г. съфинансиран от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и националните фондове на Гърция и България. Цялата отговорност за съдържанието на Документа се носи от „Д енд Д консултинг“ ООД и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Договарящия орган.”

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button