Хасково

Наша гимнастичка жъне успех след успех в Щатите

СемействоЕдва на 5 годинки Петя Маджурова жъне успехи в спортната гимнастика, която от година и половина тренира в „Rise Up Academy“, съобщава Chicago BG, а читатели на Haskovo.info уточниха, че нейните родители са от Хасково.

Младата гимнастичка е подготвена от родни специалисти и се състезава от четири месеца. В надпреварата в Белведере, през декември, Петя се класира първа на земя и втора на трамплин. На следващото състезанието, през януари, тя печели първо място в съчетанието на земя и трето място на трамплин. В състезание, проведено в съседния щат Индиана, на 13 и 14 февруари, детето завоюва първо място на земя и второ място на трамплин в нейната възрастова група.

Майката на момиченцето Надя Маджурова е изключително доволна от работата на треньорите Наталия и Мартин, благодарение на които академията се радва на много титли и медали.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хасковлийка
Хасковлийка
17.02.2016 19:46 19:46

БРАВО НА МАЛКАТА СЛАДУРКА !

Back to top button