Хасково

Нов прокурор положи клетва в Хасково, повишиха други двама

КлетваНов прокурор в Хасковската окръжна прокуратура положи клетва на тържествена церемония в съдебната палата.

КлетваВ длъжност встъпи прокурор Николай Гугушев, който е спечелил външен конкурс за назначение.

На церемонията присъстваха Димитър Узунов, представляващ Висшия съдебен съвет и членовете на ВСС – Милка Итова, председател на Комисия по предложенията и атестирането на съдии, прокурори и следователи, Румен Боев, зам.-председател на същата комисия, Ясен Тодоров, председател на Комисия „Професионална етика и превенция на Клетвакорупцията“, прокурори и следователи. Сред гостите бяха председателят на Хасковския окръжен съд Миглена Тянкова и председателят на Хасковския административен съд Хайгухи Бодикян. Гугушев закле окръжният прокурор Иван Стоянов.

Прокурор Николай Гугушев е на 39 г., завършил е право в СУ „Св. Климент Охридски“. От януари 2009 г. досега е бил прокурорски помощник в Софийски градска прокуратура. Преди това е работил като дознател в полицейско управление в София и старши експерт в Министерството на правосъдието.

От ВСС похвалиха специално и повишените след спечелен конкурс прокурори Невена Владимирова и Валентина Радева – Ранчева. Те встъпиха в длъжност в Хасковската окръжна прокуратура на 24 февруари, като преди това работиха в Хасковската районна прокуратура.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
селяндур
селяндур
29.02.2016 20:15 20:15

Ха така назначения повишения една сюрия съдилища –градски окръжен апелативен асминистративен да не изброявам повече и накрая абсолютна анархия Смешници

Анонимен
Анонимен
29.02.2016 21:20 21:20

сред тия хубавици корупцията е на най високо равнище

Анонимен
Анонимен
01.03.2016 9:27 9:27

Браво на селяндура,много точен…

ЕКС ЧЕНГЕ
ЕКС ЧЕНГЕ
01.03.2016 9:28 9:28

Радвам се за Валето Ранчева и и пожелавам успех…

Димчо
Димчо
01.03.2016 9:45 9:45

Дано само не са така корумпирани като екс н-к РП Хасково г-жа Скорчева и не се обвързват с местните хайдути / мутри , лихвари и други измамници / иначе всяка гимнастика е излишна , потърпевши ще си остават пак бедните и невинни хора които няма как да се защитят и срещу корумпирани магистрати.

ЕКС ЧЕНГЕ.
ЕКС ЧЕНГЕ.
01.03.2016 13:21 13:21

ДИМЧО,можеш ли да докажеш това което си писал?За Скорчева иде реч,щото ако можеш докажи го…

Back to top button