Хасково

С вой на сирени, венци и цветя Хасково почете 140 г. от гибелта на Христо Ботев

РитуалС вой на сирени и поднасяне на венци и цветя пред бюста на Христо Ботев пред читалище „Заря“ Хасково почете 140 г. от гибелта на националния герой.

РитуалВ тържествения ритуал участваха военнослужещи от военно формирование 52 740, представители на политически партии, институции, граждани и духовия оркестър.

Слово за Деня на Ботев и загиналите за Свободата на България държа кметът Добри Беливанов. Калина Вълчева от театралната школа при Младежкия център рецитира поемата „Хаджи Димитър“.

Тази вечер от 21 часа областна администрация и хасковското военно формирование организират тържествена заря – проверка на пл. „Свобода“.

 Ритуал  Ритуал
 Ритуал  Ритуал
 Ритуал  Ритуал
 Ритуал  Ритуал

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
страшников
страшников
02.06.2016 15:38 15:38

На последната снимка виждам Ванката Панайотов с ЧЕРНИ очила като че ли е РЕНТГЕНОЛОГ

КОМУНИСТ
КОМУНИСТ
02.06.2016 20:43 20:43

Какво му почитате на този КОМУНИСТ ве.Нали всички сте против КОМУНИЗМА,нали Боко и президента ви са против,какво лаете тогава?
РЕНЕГАТИ …
Напомняне за управляващите в момента един цитат на Хр.БОТЮВ Петков:ИЗПОВЯДВАМ ЕДИННИЙ И СВЕТЪЛ КОМУНИЗЪМ…

Анонимен
Анонимен
03.06.2016 9:47 9:47

До Страшников: да ти е*а и Ванката,да ти е*а и мамката…

Анонимен
Анонимен
03.06.2016 9:50 9:50

Точно човече,точно,като започнеш от президента и Боко та до Беливанчето всичките са комунисти но обърнаха хастара че сега краденето е голямо…

Back to top button