Хасково

Петокласничката Йоана напълни библиотеката за премиерата на първата си книга

ПремиераПетокласничката Йоана Аврамова напълни детския отдел на Регионална библиотека „Христо Смирненски“ с приятели, съученици и учители за премиерата на първата си книга „Лудориите на Рой и Родни“.

ПремиераАвторката вече е носител на първа награда със своето произведение от националния конкурс „Моята любима книга“, раздел „Малки писатели“ на „Сдружение за ново образование“. Йоана разказа, че издаването на „Лудориите на Рой и Родни“ е било подарък за рождения й ден.

Ученичката в ОУ „Св. Иван Рилски“ сподели, че пише от втори клас и се е вдъхновила по писането от „Том Сойер“ на Марк Твен. Любимият й автор е Астрид Линдгрен с „Карлсон, който живее на покрива“.

Йоана е дъщеря на журналиста във вестник „Хасковска Марица“ Делян Аврамов и уредника в димитровгрдския исторически музей и археолог Нели Кръстева.

Писателката посрещна гостите си с бонбони, получи много цветя и хубави пожелания, а на края всички си взеха книжка с автограф от Йоана.

Премиера  Премиера 
 Премиера  Премиера
 Премиера  Премиера

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button