Хасково

22-годишна хасковлийка завари крадец в дома си, младежи обраха кметство

Илюстрация22-годишна хасковлийка е заварила вчера крадец в дома си на ул. „Хан Пресиян“ в областния град, съобщават от пресслужбата на полицията.

Момичето се е прибрало към 14 часа и попаднало на 40-годишния мъж. Двамата се сборичкали, но непознатият избягал с около 500 лв. Пострадалата го описва на ръст 180 см, с тъмна коса, слаб, облечен в жълта тениска и спортно долнище.

Трима младежи са установени за кражба от кметството на село Хлябово. Момчетата на възраст 15, 17 г. – двамата от сливенското село Градец и 14-годишно момче от село Хлябово, в края на миналия месец са проникнали в стаята на техническия сътрудник на кметството и от метална каса са откраднали 2000 лв.

21-годишен димитровградчанин е задържан за опит за палеж, станал преди 2 дни в частен дом в Димитровград. Младежът разбил вратата на 87-годишния си съсед и подпалил няколко вестника, от които изгорели 2 легла с дюшеците и опушил няколко стени и техника. След като го задържали, младежът признал пред криминалистите, че причината е стара междусъседска вражда.

3 кафе машини са били изтарашени през денонощието в Свиленград. Кафе-автоматите са били монтирани на бул. „България“ и улиците „Стефан Стамболов“ и „Московска“. След срязване на катинарите и интервенции върху вратите на машините са откраднати монети на обща стойност 370 лв.

2020 контрабандни цигари и 700 грама нарязан тютюн са иззети в Хасково, Харманли и Свиленград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button