Хасково

Випуск, пълен с отличници се дипломира от Езиковата

Дипломиране178 абитуриенти се дипломираха от хасковската ГПЧЕ „Асен Златаров“ в Дома на учителя.

Общият успех на випуска от дипломите е 5.35, като най-висок успех имат 12 е – 5.68. Първенец на випуска пък е Тея Данева, която е с пълна шестица от дипломата и по 5.99 на матурите по български и английски език.

116 отлични оценки на матурите записаха абитуриентите от Езиковата, като най-много са по български – 48 и английски – 68.

ДипломиранеНай-добри са резултатите по английски език – 5.58.

Пълни шестици от матурата по английски имат: Денис Юзер, Катерина Гюзелева, Преслав Александров, Теодора Делчева, Цвета Попова, Елионора Стойчева, Ваня Мерджанова, Димитър Паронов, Евгения Костова, Елица Атанасова и Калина Вълчанова, а Деница Пенева е с пълна шестица по немски.

Както Haskovo.info писа Езиковата води в класацията от матурите с общо успех 4.97.

Зрелостници от гимназията вече са приети в Англия, Шотландия, Германия, Австрия и Дания. Директорът Пенка Делиева поздрави и 15-те абитуриенти с Немски езикови дипломи.

Дипломиране  Дипломиране 
 Дипломиране  Дипломиране
 Дипломиране  Дипломиране
 Дипломиране  Дипломиране
 Дипломиране  Дипломиране

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button