Хасково

Арестуваха 18-годишен с 50 грама трева и електронна везна в общежитието

Четирима са задържани за съхранение на дрога през изминалата нощ, съобщават от пресцентъра на полицията.

Криминалисти от Хасково, Харманли и Свиленград са извършили проверки по линия на съхранение и разпространение на наркотици. В ареста на областния град е задържан 18-годишен младеж от Ардино с 10 грама марихуана. Последвала е проверка в обитавана от него стая в общежитие, където са открити буркан с около 40 грама от същия наркотик и електронна везна.

В свиленградския арест е задържан 39-годишен мъж, спрян за проверка с таксито си на кръстовището на улиците „Ген. Гурко” и „Асен Златаров”. В дрехите му проверяващите са открили 6 топчета с 3,6 грама канабис.

Последните двама задържани са хармалийци на 30 и 38 г. При обиск е открито топче канабис с тегло 0,32 грама.

Вчера в хасковската полиция пък е получено съобщение от служител на ЕВН, който съобщил, че след проверка е установил, че е извършена манипулация на електромер на улица „Генерал Радецки” в областния град. Поставено е мостово съединение между входящата и изходяща клема на клемореда на електромера, като по този начин се отчита по-малка изразходвана ел. енергия – 86%. Титуляр на партидата е 49-годишен мъж.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button