Хасково

Нова рокада във ВиК – Хасково, освободиха управителя Борис Бусаров

Нова рокада е извършена на ръководството на ВиК – Хасково. Досегашният управител Борис Бусаров е освободен от поста, съобщи за Haskovo.info областният управител Минко Ангелов.

Haskovo.info припомня, че Бусаров изкара на поста около месец, след като беше назначен от Българския ВиК Холдинг в началото на септември на мястото на Тодор Марков, който управляваше дружеството от 2015 г. По времето на краткото управление на Бусаров, който пристигна от Пловдивско, стана голяма авария до помпена станция „Ябълково“, която остави големи части от Хасково без вода, както и няколко села. Водата в Хасково още е забранена за пиене. Засега Бусаров не отговаря на мобилния си телефон.

За нов управител на ВиК – Хасково се спряга Божидар Желязков, който сега е началник на район села в дружеството. Предстои неговото вписване в Търговския регистър.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Пешо помпиера
Пешо помпиера
05.10.2021 10:07 10:07

заглавието не е точно, точното е „Освободиха управителя Борис Бусаров по негово желание“ и нали не мислите, че той е причинил аварията в Ябълково?

Анонимен
Анонимен
05.10.2021 15:23 15:23

Малко просветление аварията заради която си тръгва (Бусаров) е режисирана точно от от Божидарчо защо всички си траят ще стане ясно а за девиза му всичко чуждо е и мое скоро ще разберем всички. Тоз ще удари и Стойчев в земята ужасно крадливо копеле, също като майка си.

Back to top button